Recepty šéfkuchára

_mg_2878.jpg

Tatarák z údeného lososa na hniezde z ovčieho syra s cukinou a citrónovou slamou

Lahodný, zdravý a rýchly recept vhodný na party, bankety recepcie, Silvester, ako predjedlo pri svadbách, rodinných oslavách  (Luxusnejší variant tartaru – údenú rybu môžeme nahradiť aj surovou)

Viac...
_mg_2890.jpg

Kuracia Saltimbocca na hráškovo-hruškovom pyré s paradajkovým coulis

Slávnostné gurmánske jedlo na špeciálnu príležitosť, potešte ním milovanú osobu. Originálna talianska delikatesa sa pripravuje z teľacej sviečkovej, my sme si pre Vás pripravili upravený recept. Obľubujú ho aj vo Švajčiarsku, Španielsku a Grécku. Názov vznikol z talianskych slov „saltare“ - skákať, „in bocca“ do pusy.

Viac...
_mg_2887.jpg

Basmati rizoto s pórikom a arašidmi

Výnimočné jedlo nielen chuťou ale aj zložením. Rýchly a zdravý recept vhodný v tejto uponáhľanej dobe. Ryža Basmati sa zaraďuje medzi najvychytenejšie a najkvalitnejšie na svete. Ľahko stráviteľná  potravina, ktorá zlepšuje vnútorné fungovanie organizmu. Dlhozrnná ryža s nazameniteľnou orieškovou chuťou,  vypestovaná na úpätí Himaláji. Má nižší obsah kalórií, je úplne bezlepková, vhodná pre celiatikov a pri problémoch s vysokým krvným tlakom a cholesterolom.

Viac...